Manden

Manden bag MADEBYM er Mads Petersen, bosat med familie i Vejle. Jeg driver og er ansvarlig for Vejle TECH som driver og ejer følgende: MADEBYM, Zoowall, Vejle TECH, mads-petersen.dk.

Min tilgang til et samarbejder er åbenhed, forståelse og enkelthed. Jeg bruger som udgangspunkt WordPress til opbygning af hjemmesider, hvilket sikre dig en bred vifte af muligheder, samtidig med en enkelthed der gør det let for dig at ændre indholdet på din hjemmeside.

hos MADEBYM er der kun mig – til gengæld sikre det dig den personlige kontakt hele vejen igennem. Jeg har en tæt dialog med dig, så dine behov og krav bliver efterlevet. Alle detaljer kommer med og du har indflydelse på det hele.

Firmaet

MADEBYM ejes og drives af firmaet Vejle TECH – som også står bag mads-petersen.dk og Zoowall. Vejle TECH blev grundlagt juli 2009 og har siden beskæftiget sig med webdesign, grafisk design og webhosting. Interessen for grafisk design og foto er årsagen til at Vejle TECH nu har startet webshoppen Zoowall. Hos Zoowall kan du købe plakater med grafiske motiver eller fotos til din væg.

Hos MADEBYM får du hjælp til at brande dig eller din virksomhed gennem dine aktivitet, både online og offline. Det bedste resultat bliver med din hjælp, derfor er du med i hele processen vedr. design, valg af billeder og tekst. Vil du vide mere om MADEBYM’s produkter kan du læse mere om responsive hjemmesider, grafisk design og sociale medier.

Forretningsbetingelser

Skal jeg hjælpe dig med at løse din opgave?

Hos mig får du personlig rådgivning hele vejen igennem, baseret på praktisk erfaring. Jeg sidder klar til at hjælpe dig med din nye hjemmeside, opsætning af grafisk design, blive synlig på de sociale medier eller optimerer din eksisterende hjemmeside.