Responsiv hjemmeside

61% af din hjemmesides besøgende vil forlade den igen, hvis ikke den er optimeret til smartphone/tablet. 67% vil være villige til foretage et køb eller bruge en service, hvis de får en god oplevelse på deres smartphone/tablet. Er din hjemmeside optimeret til det?

Mere end 50% af alle Google’s søgninger sker fra en smartphone. Hvis ikke din hjemmeside er optimeret, vil dine besøgende med stor sandsynlighed forlade din hjemmeside og besøge konkurrentens.

80% bruger deres smartphone…

… til at søge informationer på internettet – også din hjemmeside. Er din hjemmeside klar til det?

Phoneimage

Webdesign

MADEBYM arbejder ikke med abonnementer, hvorfor det giver dig som kunde en frihed til at vælge hvor du vil have din hjemmeside henne.

Du kan starte med en basishjemmeside og skulle behoved senere opstå, kan den udbygges med webshop, nyhedsbreve, ny sprogvariant osv. Hør MADEBYM om hvordan dine ønsker kan blive løst.

MADEBYM har altid fokus på kvalitetsløsninger, god service og fleksibilitet der giver tilfredse kunder.

Priseksempel: Basishjemmeside koster kr. 6.500,-:

  • Komplet design lavet til dig og i overenstemmelse med dit øvrige visuelle udtryk.
  • Opsætning af op til 5 sider
  • Indsættelse af indhold på samtlige sider (du leverer indholdet)
  • Redigering og udvælgelse af fotos (du leverer fotos)
  • Funktioner som slideshow, gallerimodul, kontaktformular, Google-maps, favicon mm. er inkluderet i opsætningen.
  • Links til sociale medier, Facebook, Twitter m.fl.
  • Tilrettede URL så de er optimeret til søgemaskinerne
  • Fuld færdig hjemmeside.
  • Kursus i basisredigering

Prisen inkludere et introduktionskursus i redigering af de basale ting på din hjemmeside. Du får en kort introduktion til din nye hjemmeside, så du selv kan foretage ændringer i fremtiden. Kurset afholdes som udgangspunkt hos dig som kunde eller via Skype/telefon.

Hvis du hellere vil bruge din tid på din forretning, kan du gøre brug af et klippekort, som giver dig mulighed for at få MADEBYM til at foretage ændringerne. Du kan også lave en 1-årig serviceaftale som inkluderer ændringer og justeringer på din nye/eksisterende hjemmeside.

Klippekort

Med et klippekort får du for en fast pris mulighed for at opdaterer din hjemmeside løbende. Hvert klip er gældende for 30 minutter og du vælger selv om du vil købe 10, 20 eller 30 klip. Jo flere klip du køber, jo billigere bliver det.

10 klip = 1.500 DKK

20 klip = 3.300 DKK

30 klip = 4.650 DKK

Det får du…

MADEBYM tilbyder dig at vedligeholde din hjemmeside for dig løbende. Hjemmesiden bliver som udgangspunkt lavet i et system der gør det nemt for dig selv at redigerer. Men vil du hellere at jeg opdaterer din hjemmeside, kan klippekortet være en fordel for dig.

Har du regelmæssige ændringer og opdateringer til din hjemmeside, anbefaler jeg du får lavet en serviceaftale. Den giver dig flere muligheder, for en fast månedlig ydelse.